Felipe Riccio: "Amb el meu menú, trasllado el client de Houston a Catalunya"
Una conversa amb Felipe Riccio, xef, sommelier i emprenedor mexicà
Diumenge, 28 d'abril de 2024 - 05:30
Consulta tots els articles i entrevistes als xefs de casa nostra que han parlat a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésUna conversa amb Felipe Riccio, xef, sommelier i emprenedor mexicà
Diumenge, 28 d'abril de 2024 - 05:30
Una conversa amb la cuinera Maria Nicolau que publica la seva segona novel·la, 'Cremo!'
Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30
Entrevistem el cuiner Borja Sierra, coautor del llibre 'Cuina Catalana' i cap de cuina de la Granja Elena
Dissabte, 20 d'abril de 2024 - 05:30
Una conversa amb el cuiner i propietari de Ca l'Amador, Diego Alías, sobre el bacallà i la cuina de muntanya
Diumenge, 14 d'abril de 2024 - 05:30
Una conversa 360 graus amb el reconegut cuiner català Carles Gaig
Diumenge, 7 d'abril de 2024 - 05:30
Una conversa amb el xef català i francès Àlex Calderó sobre gastronomia i projectes de vida
Diumenge, 17 de març de 2024 - 05:30
Tres professionals del sector expliquen com es treballa al celler i a la vinya
Divendres, 8 de març de 2024 - 05:30
El Racó és un forn de pa i pastisseria fundat l'any 1827 a Granollers
Dissabte, 2 de març de 2024 - 05:30
Parlem amb un xef que porta tot sol el seu propi restaurant
Dimarts, 27 de febrer de 2024 - 05:30
Dissabte, 24 de febrer de 2024 - 05:30
Una conversa amb el pastisser gironí i cocreador del Mètode Espai Sucre
Diumenge, 18 de febrer de 2024 - 05:30
Dimarts, 23 de gener de 2024 - 05:30
El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta increïble i fusionista
Dissabte, 20 de gener de 2024 - 05:30
El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta increïble i contundent
Dissabte, 6 de gener de 2024 - 05:30
Una conversa amb el director del Yondu Culinary Studio a Nova York
Dimecres, 13 de desembre de 2023 - 05:30
El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta tan increïble
Dimecres, 6 de desembre de 2023 - 05:30
El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta tan increïble
Dimecres, 22 de novembre de 2023 - 05:30
Una conversa amb el director general de la Fundació Alícia
Dijous, 16 de novembre de 2023 - 05:30
El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta tan increïble
Dimecres, 8 de novembre de 2023 - 05:30
El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquest plat deliciós "per al·lucinar"
Dimecres, 25 d'octubre de 2023 - 05:30
El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta deliciosa
Dimecres, 11 d'octubre de 2023 - 05:30
Dijous, 5 d'octubre de 2023 - 05:30
Dimecres, 27 de setembre de 2023 - 05:30
Dijous, 7 de setembre de 2023 - 05:30
Prepara'l en un tres i no res i deixa a tothom bocabadat (i panxacontent)
Dimecres, 6 de setembre de 2023 - 05:30
El xef Diego Alías t'ensenya la recepta d'aquests fantàstics raviolis de gamba
Dimecres, 30 d'agost de 2023 - 05:30
Descobrir aquesta recepta només et portarà un minut i t'obrirà un món sencer
Dimecres, 23 d'agost de 2023 - 05:30
Ni podràs ni voldràs menjar-ne un de sol!
Dimecres, 2 d'agost de 2023 - 05:30
Una recepta per llepar-se'n (mai millor dit) els dits
Dimecres, 19 de juliol de 2023 - 05:30
Dimarts, 4 de juliol de 2023 - 05:30
T'expliquem el pas a pas i tots els ingredients per cuinar un plat del restaurant Disfrutar
Dilluns, 26 de juny de 2023 - 10:14
Una recepta per sucar-hi pa (i xarrupar closques)
Dimecres, 21 de juny de 2023 - 05:30
La xef Ada Parellada t'ensenya com elaborar la recepta de coca de Sant Joan 2023 per fer enveja a tothom
Dimarts, 20 de juny de 2023 - 05:30
Descobreix la millor recepta per a preparar la coca de Sant Joan amb fruita, crema i pinyons a casa
Divendres, 16 de juny de 2023 - 14:14
El Ristorante Capú de Barcelona ofereix la millor pasta italiana i altres plats mai vistos | VÍDEO
Dijous, 15 de juny de 2023 - 13:34
Carpaccio de vedella amb col, espàrrecs, pinyons i vinagreta: t’hi lleparàs els dits
Dimarts, 23 de maig de 2023 - 05:30
El Diego Alías de Ca l’Amador ens ensenya a fer uns perfectes i delicats pèsols negres amb bacallà
Dimecres, 10 de maig de 2023 - 05:30
Dijous, 4 de maig de 2023 - 05:30
Un berenar al restaurant del carrer Rosselló aplega els noms propis de la restauració barcelonina
Dimecres, 3 de maig de 2023 - 05:30