Compà: l’entrepà que et farà passar la ressaca és calabrès i es troba a la Vila de Gràcia
Dissabte, 24 de juny de 2023 - 05:30
Dissabte, 24 de juny de 2023 - 05:30
Una reflexió sobre The World’s 50 Best Restaurants i la seva essència cada vegada més posada en entredit
Dimarts, 20 de juny de 2023 - 15:46
El vi rosat és sensual com una primera cita, delicat com un poema trobadoresc i alegre com un gol al minut 90.
Diumenge, 18 de juny de 2023 - 05:30
Rafa Peña acaba de rebre el Premi Nacional de Gastronomia 2023
Dissabte, 17 de juny de 2023 - 05:30
Carta oberta de penediment per no anul·lar una reserva de restaurant
Dijous, 15 de juny de 2023 - 05:30
¿Per què algú menja aquest ocell i per què el menja així? ¿Potser pel fet d’experimentar un plaer relacionat amb el dolor?
Diumenge, 11 de juny de 2023 - 05:30
Al cor de Perpinyà, el restaurant Le Figuer Cal Tap és un dels locals més recomanables i singulars de la ciutat catalana
Diumenge, 4 de juny de 2023 - 05:30
En aquesta ciutat hi ha un tresor a la vista de tothom, sovint trepitjat, menyspreat i només mirat per ser arrencat i llençat
Diumenge, 4 de juny de 2023 - 05:30
Les xarxes socials treuen fum arran d'una piulada a Twitter que reclamava el cobrament d'un tiquet amb propina inclosa
Dijous, 1 de juny de 2023 - 10:18
Tot i que l'origen no està del tot clar, les opcions no denoten gens de simpatia cap a la comunitat gitana
Dijous, 1 de juny de 2023 - 05:30
Juguem a imaginar què cuinaria per a cada candidat a les eleccions municipals de Barcelona
Diumenge, 28 de maig de 2023 - 05:30
Dissabte, 27 de maig de 2023 - 05:30
Els sibarites del cafè exigim un programa electoral que asseguri 'espressos' de qualitat a tots els bars de les ciutats
Dissabte, 27 de maig de 2023 - 05:30
Dimecres, 24 de maig de 2023 - 11:46
Hi havia la frase mítica quan un cambrer entrava a treballar: saps a quina hora entres, però no a quina hora surts
Diumenge, 21 de maig de 2023 - 05:30
Amb la seva arribada a Empúries, els grecs van ensenyar-nos que viure 'mediterràniament' vol dir beure més vi que cervesa
Diumenge, 21 de maig de 2023 - 05:30
Dissabte, 20 de maig de 2023 - 05:30
Cada cop amb més freqüència estem avesats a acomiadar-nos forçosament de llocs que representen tot allò que no volem perdre
Dijous, 18 de maig de 2023 - 05:30
Assumir que la cuina mexicana és allò que les cadenes de tex-mex ofereixen és tenir els nivells de curiositat sota mínims
Dimarts, 16 de maig de 2023 - 05:30
Qui menja cargols és perquè té un origen, una família i una tradició. És un fil umbilical amb una cultura i una història.
Diumenge, 14 de maig de 2023 - 05:30
Dir que un flam envasat és 'casolà' no sempre és sinònim que sembli casolà de debò, però per sort hi ha excepcions
Diumenge, 14 de maig de 2023 - 05:30
Dissabte, 13 de maig de 2023 - 05:30
Una defensa, a baioneta esmolada, d'una substància que alguns científics associen a la mateixa aparició de l'espècie humana
Dijous, 11 de maig de 2023 - 05:30
La setmana que el Nàpols ha guanyat la lliga italiana, una pizzeria de Barcelona ha esdevingut la millor pizzeria d'Europa
Diumenge, 7 de maig de 2023 - 05:30
Creieu-me: no tot temps passat va ser millor
Diumenge, 7 de maig de 2023 - 05:30
Dissabte, 6 de maig de 2023 - 05:30
Així ha estat la presentació de 'La Boqueria del Juanito', el llibre amb la història de Juan Bayén
Dimecres, 3 de maig de 2023 - 10:50
El Baló recentment ha rebut el reconeixement Bib Gourmand que atorga la prestigiosa Guia Michelin
Dimecres, 3 de maig de 2023 - 05:30
Superat l’any sense ni gota d’alcohol, em va colpir mirar als ulls a un jove, molt jove, sensesostre amorrat a un bric de vi
Diumenge, 30 d'abril de 2023 - 05:30
Torres Alta Luz és el primer brandi cristal·lí de la història i lliga molt bé amb refresc de llimona, creant un bon 'cubata'
Diumenge, 30 d'abril de 2023 - 05:30
Menjar despullat és, segurament, l'últim crit d'extravagància d'un sector tant creatiu com inversemblant
Dissabte, 29 d'abril de 2023 - 05:30
La Laura vol que el seu bar es converteixi al barri en referència per a la parròquia que aposta per l’economia social
Dimecres, 26 d'abril de 2023 - 05:30
El mític Bar Brusi, al barri Gòtic, ha abaixat la persiana deixant enrere l'esperit d'una Barcelona que ja no existeix
Dimarts, 25 d'abril de 2023 - 05:30
El menjar és testimoni d’una època i ens situa, i aquest reguitzell de llibres en són un bon exemple
Diumenge, 23 d'abril de 2023 - 05:30
Remullar pa amb tomàquet en uns callos, en una llebre à la royale o barrejar-lo amb una mitjana de vedella? Un horror!
Dimecres, 19 d'abril de 2023 - 05:30
La gurmetització de certs productes gastronòmics ordinaris els està convertint en un objecte de desig quasi inabastable
Dilluns, 17 d'abril de 2023 - 05:30
Si volem ser atractius als que estan tips de wakame, hem de sorprendre’ls amb la nostra identitat
Diumenge, 16 d'abril de 2023 - 05:30