Eleccions Catalunya | DIRECTE
Chelsea - Barça | DIRECTE
Puigdemont
Alerta inundacions
Vídeos electorals 12-M
Carta Sánchez
Grossa de Sant Jordi
Temps Catalunya
Biografia Puigdemont
Preu
llum
avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
directe
Segueix el Chelsea - Barcelona de la Champions League femenina
La Gourmeteria
Actualitat
Com rectificar un plat que t'ha quedat salat?
Jordi Prió
Al Mercat
Un puré de patata i dos ingredients sorpresa que el milloren: has de conèixer la recepta!
Diego Alías
Opinió
El restaurant de Barcelona que s’ha fet un nom entre gurmets a cop de cuina alegre i delirant
Víctor Antich
Actualitat
Com descongelar el pa i que quedi com acabat de fer: una nutricionista comparteix el seu secret
Jordi Tubella
Actualitat
Mor Felicià Bofarull, copropietari del restaurant centenari Los Caracoles de Barcelona
Júlia Peñascal
Recomanacions
Com es fa un pastís de poma? Les 5 receptes més fàcils i exquisides
Oriol Foix
Restaurants
El restaurant de la Costa Brava que celebra 30 anys amb uns arrossos estratosfèrics
Jordi Tubella
Actualitat
Arròs fregit casolà: la recepta fàcil per portar la gastronomia xinesa a casa
Jordi Prió
Actualitat
Prepara un pa diferent a casa amb aquesta recepta singular
Oriol Foix
Recomanacions
Els menús de cap de setmana: doble combinació que et portarà al cel
Jordi Tubella
Amanides
Amanida d'espinacs, formatge de cabra i maduixes
Albert Vilas
Carns
Pollastre marinat al forn
Albert Vilas
Peix i marisc
Suquet de cranc blau
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos